Behandlinger

Klassisk fodbehandling

Behandlingen består af et dejligt fodbad med velduftende urtesalt. Der beskæres hård hud og eventuelt ligtorne. Negle klippes, slibes og renses grundigt op. 

Behandlingen afsluttes med neglebåndsolie, som blødgør neglebåndet samt beskytter mod svampeangreb. Ligeledes påføres en god fodcreme som passer lige til dine fødder.

 

udvidet fodbehandling

Som klassisk fodbehandling, men med et behov for, at der er brug for længere behandlingstid. Denne behandling skal vælges hvis du har fortykkede negle og/eller meget hård hud, da det er nødvendigt med ekstra tid til behandling.

Delbehandling

Behandling af en enkeltstående lidelse som f.eks. nedgroede negle, hælrevner, neglesvamp eller klip og slib af negle.

Behandling af ligtorne

Behandlingen gælder 1 til 3 ligtorne.

Hård hud opstår, når der kommer for stort tryk på huden. Typisk vil det opstå på fødder. En ligtorn opstår, hvis der er stor belastning på et lille hudområde, og der dannes hornstof for at beskytte området. 

Trykket mod området vil gradvist presse hornstoffet sammen til en tyk, hård hornklump. Jeg vil som lægeeksamineret fodplejer kunne afhjælpe dig med problemet.

Behandling af hælrevner/hård hud

Hælrevner er et almindeligt fodproblem, der kan være smertefuldt og generende. Disse revner, også kendt som “fodrevner” eller “fissurer”, opstår typisk på hælene på grund af forskellige årsager. 

Mens nogle revner er overfladiske og forårsager minimalt ubehag, kan dybere revner være mere smertefulde og kræve mere intensiv behandling. Jeg vil som lægeeksamineret fodplejer kunne afhjælpe dig med problemet.

Behandling af fodvorter

Fodvorten beskæres og behandles med silversticks eller fryses.

Der laves kontrol efter 7-10 dage.

Fodvorter har et karakteristisk udseende, som gør, at det er ret let at spotte dem. Først og fremmest kan du kende en fodvorte på dens flade, uregelmæssige og blomkålsagtige overflade. Og så er huden omkring fodvorten gerne hård og forhornet, mens fodvortens midte er mere blød i det.

Jeg vil som lægeeksamineret fodplejer kunne afhjælpe dig med problemet og vejlede i det videre forløb.

(Efterfølgende behandling 250,00 kr.)

Bøjlebehandling

Bøjlebehandling med (komposit masse) af nedgroet negl inkl. oprensning. Komposit massen påføres flyende og hærder langsomt op.Man påfører en tynd smal bøjle med massen på tværs af neglen som langsomt retter den op når den gror ud.

Typiske symptomer på nedgroet tånegl er smerter, hævelse og evt. pus (betændelse) fra kanten af tåneglen, som regel kun på den ene side af neglen.

Tillæg for ekstra negl (225,00 kr.)

Behandling af børn

 

Jeg fodbehandler også små og større børn i klinikken med alle former for fodbehandling og fodterapi.

Nedgroede negle er en mere synlig plage der tit rammer børn fordi de går i for smalle sko eller dyrker en sportsgren som feks. fodbold eller ishockey hvor støvlerne er snævre og hårde.

En nedgroet negl kan afhjælpes med en bøjlebehandling som består af en tynd smal bøjle som sættes på tværs af neglen som langsomt retter den op når neglen gror ud.

Dette gøres med en komposit masse som påføres flyende og langsomt hærder op og bliver hård.

Er der en betændelsestilstand i neglen kan det skyldes at der ligger  en stump negl under selve neglen og skaber problemer.

Dette kan jeg også forebygge ved en behandling inden det kommer så vidt.

Kontakt mig venligst for pris og behandling for ovenstående.

 

Behandlinger af fodvorter hos børn

Fodvorter er ligeledes et problem som rammer ca. 10 % af alle børn i skolealderen.

Jeg kan i klinikken hjælpe med at behandle og fjerne fodvorter på en skånsom måde hos dit barn.

Dette gøres med silversticks eller ved at fryse vorten, som ikke gør ondt og er ubehageligt.

Kontakt mig venligst for pris og behandling for ovenstående.


Om klinikken

Adresse: Classensgade 8

2100 København Ø

CVR: 44662361

klinikkens åbningstider

Mandag til torsdag: 08:30-19:00

Fredag: 08:30-14:00

Lørdag og søndag: Lukket

Kontakt informationer

Tlf:  41 17 33 33

E-mail: [email protected]